(ВІДЕО) Військовослужбовці Одеського загону Морської охорони зустрілися із родичами загиблих прикордонників

НАЗАД
06 серпня 2020 14:58

Родини загиблих прикордонників побували сьогодні в Одеському загоні Морської охорони. Керівництво Регіонального управління запросило рідних та близьких побувати на стоянці кораблів та катерів морських прикордонників.

Пам’ять прикордонників, які загинули під час виконання службових обов’язків вшанували хвилиною мовчання. Для поминання загиблих військовослужбовців був запрошений капелан загону протоієрей Василь, який провів поминальний молебень. 

Згодом гостей ознайомили з особливостями охорони морських рубежів держави, умовами служби та побуту екіпажів, історією загону.  Побували родини  і на  кораблі Морської охорони «Григорій Куроп’ятников».

 А під час виходу у море на малому катері Морської охорони гості у невимушеній обстановці поділилися своїми спогадами та поспілкувалися з морськими прикордонниками.

Родини прикордонників щиро подякували за увагу й гостинність та поділилися враженнями, що відчули на собі, як справжня прикордонна родина пам’ятає і підтримує тих, хто втратив найдорожчих людей, хто навіки зріднився з прикордонним братством.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси